(+45) 70 22 15 33 post@legarths.dk

Reparation og service

Maskinreparation og maskinservice

​Når dit interne recycling materiel skal plejes, er Legarths ApS i Haslev, stedet at sende det hen. Vi varetager reparation af maskiner, samt service af maskiner i hele Danmark, så har du brug for professionel maskinreparation? Uanset hvad, er du meget velkommen til at kontakte os for at høre om vi også kan hjælpe dig med kompetent og effektiv maskinservice og -reparation.

Alle typer reparation af maskiner og maskinservice

​Vi er specialister i en lang række mærker og har det nødvendige specialværktøj til at løse enhver opgave med service af maskiner og forefindende reparationer af maskiner. Derudover har vi mange års erfaring som professionelt smedeværksted, og kan derfor hjælpe med smedearbejde i forbindelse med reparation og service.

​Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maskinreparation​

Rin​g til os på telefon 70 22 15 33 og få et konkurrencedygtigt tilbud på reparationer eller serviceeftersyn af maskiner og recycling materiel – hos Legarths ApS i Haslev på Sydsjælland er kvaliteten altid i højsædet.​ Du kan også skrive til vores mail på post@legarths.dk for at indhente priser på maskinreparation og -service, stille spørgsmål eller andet. Din henvendelse er naturligvis uforpligtende.

Kontakt os

Har du spørgsmål eller kommentarer? Benyt dig af formularen, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.